Warning: Undefined array key "file" in /data01/virt98264/domeenid/www.eadse.ee/htdocs/wp-includes/media.php on line 1686

Warning: Undefined array key "file" in /data01/virt98264/domeenid/www.eadse.ee/htdocs/wp-includes/media.php on line 1686

saadikud

Puhta spordi nädal Eestis on lõppenud. Vaata siit järelkokkuvõtet.

 

10. aprillil 2016 toimub Eestis esimest korda puhta spordi päev. Ürituse peamine idee on tutvustada avalikkusele puhta spordi põhimõtteid ning dopinguvastase võitluse olulisust.

 

Algatusega on liitunud mitmed spordialaliidud ja spordiorganisatsioonid, kes soovivad oma sihtgrupile puhta spordi ideed laiemalt tutvustada.

 

Puhta spordi päeva juhatavad sisse haridustegevused 10. aprillile eelneval nädalal. Avalöök toimub 3. aprillil Tallinna Teletorni juures, kus toimub Tallinna teletorni trepijooks. Avatud on Eesti Antidopingu hariduspunkt, kus huvilistel on võimalik oma teadmisi proovile panna ning saada uut infot dopinguvastase võitluse kohta. Terve nädala jooksul on igaühel võimalik osaleda sotsiaalmeedia kampaanias, näidates oma toetavat suhtumist puhtasse sporti.

 

Osale puhta spordi jooksul endale sobival ajal ja kohas, vt infot Facebookist

 

Puhta spordi päeva raames, 10. aprillil, on Eesti Antidopingu haridusväljapanekud järgmistel võistlustel:

  1. Korvpalli Eesti-Läti naisteliiga mängudel (seda 8. ja 9. aprillil) Audentese spordiklubis.
  2. Haridusväljapanek rahvusvahelisel ujumisvõistlusel Tartu Kevad Tartus Aura veekeskuses
  3. Meeste võrkpalli poolfinaalide mäng Pärnu spordihoones kl 16.00
  4. Väljapanek on ka elamusspordikeskuses Spot of Tallinn kl 12.00-16.00
  5. Lisaks on MyFitness-spordiklubidest ning spordiklubist Golden Club võimalik saada kleebiseid ja puhast sporti tutvustavaid materjale.
  6. Puhta spordi materjale jagatakse 10. aprillil Sportlandi kauplustes nii Tallinnas Rocca al Mares kui Tartus Lõunakeskuses.

 

 

Nädala viimane väljapanek toimub sulgpalli GP-l Tartus 16. aprillil.

 

Täname spordiklubisid MyFitness ning Golden Club, Eesti Korvpalliliitu, Eesti Ujumisliitu, Eesti Võrkpalliliitu, Eesti Sulgpalliliitu, elamusspordikeskust Spot of Tallinn ja Sportlandi toreda koostöö eest!

 

Miks sina pooldad puhast sporti?

 

Vali endale meelepärane sõnum, miks sina puhast sporti eelistad. Võid pildi lisada Facebook-postitusse ‪#‎spordinpuhtalt‬ ‪#‎playtrueday‬ ning jagada seda oma sõprade ja trennikaaslaste seas!

 

 

 

Spordime puhtalt! #spordinpuhtalt

 

Lisainfo: Elina Kivinukk, elina.kivinukk@antidoping.ee, tel 5628 7762.

materjalid

Vaata üleskutset organisatsioonidele

 

Puhta spordi päeva tähistatakse rahvusvahelise projekti prePLAY raames ja 2016. aastal kokku viies riigis: Eesti, Läti, Malta, Sloveenia ja Horvaatia. Idee on tulnud Lõuna-Ameerika riikidelt, kus koostöös WADAga on sellist päeva varemgi tähistatud. Vt Puhta Spordi päeva ingliskeelset kodulehte.